Уморни од ќотек и од бацување рака

by Фокус 19:50
19:50

Единственото „чудо“ што во моментов ни се случува, а за кое сè уште многумина се слепи – е Стево Пендаровски! Зборовите на секој предизборен настап зрачат со искреност, смисла, логика, енергија и со интерактивност. Затоа верувам дека тој може да го направи и најголемото чудо од сите – да ја разбуди заспаната свест кај нашиот човек! Зашто има само уште збор што тежи повеќе од сите чуда на власта.

Пишува
Синоличка ТРПКОВА

- Advertisements -

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот “Фокус”.