Свети вистини

by fokus 15:14
15:14

Упорноста и истрајноста на непродуктивното опстојување на така зацртаниот политички курс на ДПМНЕ неминовно води до логичниот заклучок дека е крајно време „лудаците“ да заминат во лудница, но само под еден услов – ако се навистина лудаци.

Но, ако само глумат лудило како начин да го изнајдат сопствениот личен спас за сторените криминали, тогаш местото им е в затвор.

- Advertisements -

Самата помисла дека еден ден навистина ќе завршат в затвор нив ги излудува, а со самото тоа и ги прави непресметливи за водење разумна политика

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”