СДСМ мора со сите средства, нефер и валкано да ги изненади вмровците!

by fokus 14:01
14:01

Кога повикувам на нефер и валкана игра на СДСМ, не мислам на методи кои се надвор од законот.

Но, сите ќе се согласите дека законски е, на пример, да се пуштат инспекции од секаков тип, почнувајќи од фирмите на фамилијата на пратеникот Муковски, па сè до разните сители, канали, нови и алфи, па можеби ќе се најдат и кај нив некои непријавени американски копани и други дубари за да им се стави клуч на врата.

- Advertisements -

Нефер!? Нефер, ама законски!

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”