Последната линија на одбраната

by fokus 11:31
11:31

Политичките победи не можат да амнестираат криминал. Тоа добро треба да го знаат и Груевски и Заев и Ахмети, како и сите други мали и големи „лидери“.

За да не дојде време повторно да се навраќаме на лекцијата што не ја научи Груевски, но затоа многу добро ја научија граѓаните: глас секому, но доверба никому.

- Advertisements -

Затоа што таа слепа доверба може и чини многу скапо.

Во нашиот случај десет години живот!

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”