Петтата власт

by fokus 19:27
19:27

Индикативен е и фактот што во управните служби на МВР, по партиска линија се вработени претежно кадри на ДУИ, сите со ниско ниво на образование и без целосни безбедносни проверки.

Можно е свесно да се затворале очи поради системот на поделба на моќта и сферите на влијанија меѓу двете најголеми етнички заедници и партиски дилови меѓу владејачката коалиција

- Advertisements -
Banner 300x250_

Пишува
Д-р Гроздан ЦВЕТКОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК