„Осумте милијарди евра“ на Грујо и на Заев

by fokus 14:40
14:40

Дечки од Владата, малку кочете со ветувањата! Не се доволни писма на намери, проекти на хартија, туку издржани проекти и чисти пари легнати на државна сметка и обезбедени гаранции за нови вработувања.

Народецот не е толку наивен и точно знае кога најмногу се лаже: пред избори и по лов и риболов

- Advertisements -

Пишува
Гордана ДУВЊАК

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК