МПЦ во временска машина

by fokus 16:07
16:07

По сѐ што се случи за овие 30 години, звучат како пророштво, но и како проклетство зборовите на Блаже Конески: „Големо ни е името, ќе се обидат да ни го земат“.

Како припадници на мал народ со големо име, не ни останува ништо друго, освен трпеливост и ум

Пишува
Гордана ДУВЊАК

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК