Ме избрка од Македонија, а на децата не им дава ниту денар алиментација!

by Фокус 10:30
10:30

Сопругата на поранешниот кошаркар и пратеник Наумовски, со кој живеела во вонбрачна заедница цели 12 години, за „Фокус“ изнесува серија обвинувања, како била принудена да замине од Македонија со само 30 кутии и за финансискиот крах што го доживеала.

Таа обвинува дека поради моќта што ја има Наумовски и неговите блиски релации со врвот на власта, поголемиот дел од адвокатите не сакале да ја застапуваат.

- Advertisements -

Наумовски ги демантира обвинувањата и додава дека судот е тој што ќе донесе пресуда

Пишува
Ирена МУЛАЧКА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”