Кој се јави доцна во ноќта и дали пак ќе се јави?

by fokus 13:53
13:53

Верзијата дека телефонскиот повик во ДУИ бил од Еди Рама е неверодостојна зашто ДУИ неколкупати се има сретнато со Рама и точно можела да знае и без телефонски повици што и како мисли премиерот на Албанија за можноста тие повторно да бидат со ДПМНЕ во некоја еднонеделна влада.

Изгледа се јавил некој од погоре, од  ЕУ, од НАТО или од САД

- Advertisements -

Пишува
Рамадан РАМАДАНИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”