Како да им се верува!?

by fokus 21:14
21:14

Отворено се сомневам дали Беса Адеми ќе умее и ќе може да ги исполни своите ветувања за владеење на правото и правната држава, дадени при положувањето на заклетвата за претседател на највисокиот суд во државата

Пишува
Ристе ЉУБОТЕНСКИ

- Advertisements -

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК