Или јас или никој

by fokus 14:41
14:41

Знам дека НГ нема храброст, а уште помалку машко срце храбро да се соочи со фактот што губи.

Навистина, не со нокдаун, но губи на поени и бргу ќе дојде денот кога ќе мора да го признае поразот.

- Advertisements -

Сè што може да направи за себе во овие последни секунди е да престане да се лигави и од себе да прави политички арлекин.

Неговото заминување од политичката сцена веќе не е извесно, туку е прашање на време и техника

Пишува
Д-р Ристе ЉУБОТЕНСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”