Game over?!

by fokus 12:34
12:34

И секогаш кога Груевски ќе отиде некаде надвор од каде што се враќа со триумфалистички пропагандни пораки, следува некој удар од кој тешко закрепнува.

Во јануари беше кај американскиот потпретседател Бајден, па неколку дена потоа демисионираше од премиерската функција!

- Advertisements -

Уште не е вратен.

Неделава отиде во партиска режија во Брисел, каде што се видел со Хан! Можат да бидат попусти сите напори на нашиот гејмер да го врти џојстикот нагоре-надолу, во обид да креира буџет со кој ќе го контролира и следниот изборен процес.

Ако се следи претходната логика, Груевски многу веројатно нема да биде ниту дел од следниот изборен натпревар.

Пишува
Младен ЧАДИКОВСКИ

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”