Доста е со попуштањето, драги мои нови власти!

by fokus 13:57
13:57

Тие „човеци“ сакаат да се протнат како страдалници на кои им се загрозени нивните основни човекови права и слободи и на тој начин кај демократската јавност да предизвикаат сомилост, двоумење, преиспитување… одлагање и разводнување.

Досега добро се снаоѓаат и криминалците и нивните поддржувачи, додека овие другиве, новиве власти, плашејќи се да не ги прогласат за недемократи, за насилници и за одмаздници, се правдаат, креваат рака и стануваат од место да одговараат на секоја небулозна прозивка од страна на апашите.

- Advertisements -

Како тие да се кабаетлиите

Пишува
Ана ПАНОВСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”