Десоросоизација во режимска режија

by fokus 14:35
14:35

Се намножија непријателите на Груевски, а тој, пак, сам си ја зацврстува јамката околу режимот.

На нишан не се веќе само шарените револуционери, ниту само платениците на Сорос, туку и борците за почист воздух, студентите, оние што го бранат зеленилото од урбаната мафија, оние што се борат за социјална правда, оние што одбиваат да консумираат контрапротестантски сендвичи, оние што кодошат дека снегот не е исчистен, корумпираните  новинари, маските на вевчанскиот карневал…

- Advertisements -

Пишува
Стојанка МИТРЕСКА

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”