Дали се чита лесна литература или класика – важно е да се чита!

by fokus 14:15
14:15

На социјалните мрежи актуелни се книжевните групи, кои бројат и по неколку илјади членови, во кои се предлагаат и анализираат романи од секој жанр.

Таму луѓето најдоа начин да се дружат и да разговараат на заеднички теми, а се чини дека книгата на најдобар можен начин ги спојува во виртуелната реалност

- Advertisements -

Пишува
Јорданчо ЦВЕТАНОСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС” КОЈ ШТО МОЖЕТЕ ДА ГО КУПИТЕ И ВО ЕЛЕКТРОНСКА ФОРМА НА ОВОЈ ЛИНК