Да не има „бомби“ и за некаква педофилија!?

by Фокус 12:32
12:32

ДПМНЕ-пастирска редовно поентира со „амнестираниот криминалец Зоран Заев“.

И си замислувам како во иднина ќе следува реплика од СДСМ, „амнестираниот криминалец Никола Груевски“.

- Advertisements -

Или, уште појако, „коалицијата меѓу амнестираниот криминалец Груевски со помилуваниот злосторник Ахмети“.

Има шанси дури повеќето носители на изборните листи да бидат „амнестирани криминалци“. Небаре се избира пратеник од Идризово!

Пишува
Јадранка КОСТОВА

Целиот текст може да го прочитате во најновиот број од неделникот „Фокус”