Бегај пастиру, бегај дур е време!

by fokus 20:01
20:01

Знам оти иљач бараш за твојата арамиска душа напатена. Ама чаре нема, ти кажувам. Ни избори, ни малцинска влада, ни блокада на Собранието, ни народ на улица…

Ништо, верувај ми, ништо не ти помага.

- Advertisements -

Со секое твое силеџиство, само јамката околу вратот си ја стегаш и на Фамилијата и на цела Македонија и ја урнисуваш иднината

Пишува
Зоран ДИМИТРОВСКИ

ЦЕЛИОТ ТЕКСТ МОЖЕ ДА ГО ПРОЧИТАТЕ ВО НАЈНОВИОТ БРОЈ ОД НЕДЕЛНИКОТ “ФОКУС”