Која е фирмата што директно доби тендер од ЕСМ вреден 19 милиони евра?

Во време на енергетска криза, државната компанија за производство на струја АД ЕСМ или поранешно ЕЛЕМ склучи спогодба … Continue reading Која е фирмата што директно доби тендер од ЕСМ вреден 19 милиони евра?