Зоран Петров од Демократски сојуз стана национален координатор за несреќи

by Фокус 20:21
20:21

Владата на денешната седница, во делокругот на кадровски прашања, го именуваше Зоран Петров за Национален координатор за имплементација на национална платформа за намалување на ризици од несреќи и катастрофи.

Петров доаѓа од Демократскиот сојуз на Павле Трајанов.

- Advertisements -

Порано, тој беше заменик министер за надворешни работи.

Поврзани новости