Златна Бубамара на популарноста 2014

by Фокус

Кајмакоски, Северина, Драган Бојс, Катарина Ивановска, Игор Џамбазов, Тамара, Бубо Каров… Марк Цукерберг оправдано отсутен – го пазареше “WhatsApp“.

Годинава, за жал, и без многу верни другари. Слава им.

2 4 5 6 7 8 9 10 11 12 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 a a5 a6 a7 l

3 a2 a3 a4

фото: Томислав Георгиев

Поврзани новости