Златен Даб ги слави различностите во својата најнова ТВ-реклама

by Fokus 15:51
15:51

Прилепска пиварница ја лансираше својата најнова кампања за Златен Даб 2018, која што пренесува моќна порака– да се почитуваат разликите и да се отфрлат предрасудите и етикетирањето.

Со ваков современ пристап, Златен Даб продолжува да ја гради перцепцијата за пиварски бренд што нуди секогаш поинакво и автентично искуство за своите фанови.

Поврзани новости