Зендели: БЕСА немаме контакт со „Огнената група“

by Fokus

Движењето БЕСА нема контакт со таканаречената „огнена група“ во ДУИ изјави пратеникот на ова партија Фадил Зендели.

-Ние не сме во контакт со т.н „Огнена група“ затоа што немаат јасна платформа, ниту јасен концепт за делување, туку на тоа гледаме како внатрешно политичко прашање за позиции. Кога ќе има нешто ново од оваа група, што го надминува она што тие го претставуваат, тогаш можеме да разговараме, изјави Зендели.

Поврзани новости