АРХИВА: Земјоделци, редари и учителки дале по 1.000 евра за ВМРО-ДПМНЕ

„Фокус“ во минатиот број од неделникот со исповедта на Самоил Малчески повторно ја отвори темата за финансирањето на изборната кампања на ВМРО-ДПМНЕ во 2006, а од денеска до понеделник ќе реобјавиме текстови коишто се однесуваат на изборите во 2011 година.