Зеколи: Сега има повеќе скандали отколку во времето на Груевски

by Fokus

Некогашниот амбасадор и колумнист, Арсим Зеколи, во гостувањето во Канал 5 говореше за политичката состојба во Македонија во последниот период.

Како што истакна тој, состојбата не е воопшто сјајна, а некои работи не се случувале во времето на бегалецот Никола Груевски.

„Сега има повеќе скандали отколку во времето на Груевски. Ако погледнете наназад во последната година и пол. Погледнете само колку работи се случија. Ние не мора да се враќаме наназад 10 години и да правиме споредби. Мислам дека после „Шарената револуциј“а, луѓето изгубија целосна доверба во системот“, истакна Зеколи.

Поврзани новости