Зеќири: Граѓаните заслужуваат промени!

by Фокус 10:51
10:51

Ќе продолжам да бидам вашиот глас, како што бев за цело време од мојата новинарска кариера, бидејќи граѓаните на Македонија, без разлика на нивната етничка припадност, залужуваат да дишат слободно, подобар живот и промени, порача Мухамед Зеќири, кој го напушти новинарството и стана дел од највисоките партиски тела на опозицискиот СДСМ.

„Време е секој од нас да ја преземе одговорноста и да придонесе во борбата против злото. Секој на начинот на кој мисли дека може тоа да го прави“, напиша Зеќири не неговиот фејсбук профил.

Поврзани новости