Зегин донираше заштитни маски, ракавици и медицински апарати на повеќе клиники

by fokus 11:58
11:58

Коронавирусот нè научи дека за да се избориме против невидливиот противник мораме да реагираме заеднички, со сите сили.

Зегин како општествено одговорна компанија постојано се грижи за доброто на оние на кои во моментов им е потебна најголема помош и поддршка- медицинските лица.

- Advertisements -

Дониравме хируршки маски и ракавици, но и пробиотици во ГОБ “8 Септември”

На Институтот за белодробни заболувања помогнавме со Дигитални апарати за мерење на крвниот притисок, како и пулс оксиметри.

На Универзитетската Клиника за дигестивна хирургија дониравме заштитни маски и ракавици.

Да помогнеме сите за да се му се вратиме на стариот живот што е можно побрзо! Бидете одговорни, за себе и за другите!

Поврзани новости