Завршија строгите протоколи, полицијата дозволи пристап за сите до гробот на Гоце Делчев

by Фокус

Полицијата почна да дозволува и граѓани кои не се пријавиле досега да се поклонат на гробот на Гоце Делчев.

Барикадите на надвозникот кај Кале остануваат и контролниот пункт мора да го поминат сите на кои одат кон црквата Св. Спас.

Полицијата не дозволува групирање на повеќе од тројца луѓе.

Поврзани новости