Затворската и шумската полиција излегоа на протест, бараат повисоки плати, униформи, возила

by Fokus 17:20
17:20

Припадниците на затворската и шумската полиција излегоа на протест, објави 24Вести.

Бараат подобри услови преку колективните договори за вработените, но освен ветувања од надлежните, не добиле ништо.

- Advertisements -

Велат дека ќе протестираат се додека не се исполнат нивните барања: повисоки плати, униформи, возила и други средства за нормално функционирање.

Поврзани новости