Замрзнати имотот и сметките на Кочан. Протестирачите осомничени за убиство во притвор. ДПМНЕ во опозиција. Правдата е на добар пат!

by lali 20:01
20:01

Откако стана јасно кој ќе биде власт, а кој опозиција, обвинителството како да почна да работи. Но, закаснато. Штета што сиве овие изминати години беше селективно и пристрасно кон одредени поединци, групи и структури, инаку да беше „професионално“ ко што е во последниве неколку дена, можеби немаше да ги доживееме овие години на политичка и општествена криза.

Верувам дека правда ќе има и таа е на добар пат. За да стигне до крај, има многу разврски и многу работа, а од работа се плашат мрзливите, неспособните и корумпираните.

Поврзани новости