Заев: Цел имот на моето семејство е во Македонија

by Фокус

Се што имам јас, мојата сопруга и моите деца е во Македонија – вака лидерот на СДСМ, Зоран Заев, одговори на прашањето поврзано со пишувањата дека негови братучеди поседуваат куќа во Грција, на егејското крајбрежје.

– Имот на мои први братучеди не сакам да коментирам. За тоа прашајте ги нив, јас имам имот само во Македонија. Вили во Грција имаат луѓе од врхушката на власта, патриотите… – рече Заев.

Поврзани новости