Заев: Никола Младенов бил најмногу прислушуван!

by Фокус 14:38
14:38

Зоран Заев на прес -конференцијата истакна дека најмногу прислушуван бил новинарот и основачот на неделникот „Фокус“, Никола Младенов.

Заев истакна дека Младенов бил под посебен надзор на домашните служби повеќе од четири години.

Поврзани новости