Заев и Спасовски денеска ќе ги претстават новите полициски службеници

by fokus
Во Центарот за обука во Идризово денеска ќе бидат промовирани новите полициски службеници.
На свеченоста ќе се обратат премиерот Зоран Заев и министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски.
Промоцијата ќе се одржи на спортското игралиште во Центарот за обука во Идризово.

Поврзани новости