Заев: Амбасадорите ги добија папките со снимките

by Фокус

СДСМ ги предаде материјалите на амбасадорите за кои имал снимки дека се прислушувани- рече Зеаев на прес конференцијата. Повеќе детали не сакаше да открива затоа што се повика на Виенската конвенција.

Претходно Заев откри дека биле следени шестмина амбасадори на највлијателните држави.

Поврзани новости