Забрана за работа на ноќни клубови и дискотеки во Црна Гора

by Fokus

Од денеска до понеделник, 2 август, привремено се забранува работата на ноќните клубови и дискотеки, и на отворено и на затворено во Црна Гора.

Забранети се забавите и музичките фестивали, како и сите масовни собири во затворени простории. Цргногорските медиуми пренесуваат дека од 2 август, престојот во внатрешноста на угостителските објекти нема да биде можен безусловно.

Поврзани новости