Забрана за камиони на Маврово и Ѓавато

by fokus

Продолжуваат да важат забраните за сообраќај за тешки товарни возила за планискиот премин Ѓавато, како и на Маврово и патниот правец Валандово-Дојран. Патниот правец Скопје-Македонски Брод преку Јасен е непрооден.

Магистралниот пат Скопје – ГП Долно Блаце е пуштен за сообраќај за тешки товарни возила. Укината е забраната за сообраќај на тешки товарни возила и на планинските премини Пресека, Плетвар и Стража.

Поврзани новости