Забрана за извоз на месо од 20 бразилски фирми

by Fokus 16:01
16:01

20 компании од Бразил добиле забрана за извоз на месо во Македонија, дознава тв24. Контролите на ЕУ утврдиле неправилности.

На ваква можност надлежните институции уште пред неколку недели ги предупредиле стопанските комори за фирмите да внимаваат со кого склучуваат договори.

Поврзани новости