За 60 денари тикет треба да се возиме во новиот мерцедес на Груевки, а не во автобусите на ЈСП!

by lali 11:04
11:04

Но, не ме чуди поскапувањето на билетите во ЈСП затоа што Панорамското тркало од 18 милиони евра нема само да се изгради. Ние мора да помогнеме!