Вознемирувачко однесување на негователка во гевгелиска градинка

by fokus

На социјалните мрежи се појави видео, каде се слуша силно плачење на дечиња во гевгелиска градинка, а според Јулијана Ортаковска, која го објавила видео записот на својот „фејсбук“ профил, негователката им се обраќала на децата со погрдни зборови (кучко, краво една).

„Еве што се случува позади грб на родителите од многу искусните вработени во градинките. Плачењето траеше два саати, а таа наместо да ги смири, им се обраќаше со кучко една, краво и што уште не“, напиша Јулијана на својот профил.

https://www.facebook.com/julijana.ortakovska.5/videos/1053967018101037/

Поврзани новости