„Водовод и канализација“: Санирани се дефектите, водоснабдувањето е нормализирано

by fokus 17:02
17:02

Од јавното претпријатие „Водовод и канализација“ информираат дека се отстранети дефекти во водоводната мрежа на неколку локации низ Скопје.

„Дефектот на ул.Димо Хаџи Димов 41 е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 29.04.2018г во 16:20:00 часот.

Дефектот на ул. 1 с.Усје е завршено, водоснабдувањето е нормализирано на 29.04.2018 во 16:20часот.

Дефектот на ул.Христо Татарчев ул.19 бб е саниран, водоснабдувањето е нормализирано на 29.04.2018г во 16:00:00 часот“, велат од „Водовод“.

Поврзани новости