Водителката Спенџарска суспендирана поради нечовечно однесување кон гледач

by fokus

Телевизија Канал 5 ја суспендираше водителката на утринската програма Јелена Спенџарска поради нечовечно и недолично однесување кон еден гледач кој се јави во утринската емисија.

Незјиниот колега Роберт Јанков соопшти дека телевизија одлучила да ја суспендира Спенџарска, откако стигнаа голем број на критики од граѓаните за нејзиното однесување кон еден гледач.

Имено, гледачот се јави во утринската програма и зборуваше дека е технолошки вишок и дека нема да има ниту пензија. На ова водителката одговори дека тој шири негативна енергија и му порача да не се јавува повеќе во емисијата.

Поврзани новости