(ВО ЖИВО) Отворање на клубот „Никола Вапцаров“ во Благоевград

by Fokus

Следете го во живо отварањето на Македонскиот културен центар „Никола Вапцаров“ во Благоевград, соседна Бугарија.

На настанот има протест на бугарски граѓани а засилено е и полициското присуство во овој град, кој со провокации ги дочека претставниците од Македонија.

Поврзани новости