Во живо од атмосферата во Преспа каде за 40 минути треба да се потпише договорот меѓу Македонија и Грција

by Fokus 09:09
09:09

Прво вклучување од Преспа каде за околу 40 минути треба да се потпише договорот меѓу Македонија и Грција.

ФОТО: Томислав Георгиев

- Advertisements -

Поврзани новости