(ВО ЖИВО) Обраќање на Мицкоски на промоцијата на изборната програма „Платформа 1198

by Fokus

ВМРО-ДПМНЕ во текот на целиот ден одржува програмски дебати од повеќе области на кои ги објаснува клучните проекти од изборната програма наречена „Платформа 1198“.

Поврзани новости