ВО ЖИВО: МАНУ апликација – колкав е јавниот долг на Македонија?

by Фокус

Македонската академија на науките и уметностите креираше посебен портал на кој граѓаните ќе можат во живо да се информираат за јавниот долг во Македонија.

На истото место можете да видите колку е поединечно задолжен секој граѓанин на РМ, како и тоа колав е долгот изразен во проценти од БДП.

Специјалната апликација е достапна на следниот ЛИНК

 

Поврзани новости