Во светот протести од незадоволство, само кај нас ќе има протест за искажување на задоволство!

by lali 18:53
18:53

На17ти ќе дојдат сите оние реално незадоволни од власта, а на 18ти ќе дојдат сите оние што мора да глумат задоволни од власта! И тука има разлика, не само во енергијата и мотивот кај народните групи, туку ќе има разлика и во бројката!