Во сабота и недела во Куманово ќе работи аптеката „Зегин“

by Fokus 14:46
14:46

Во сабота и недела во Куманово ќе работи аптеката „Зегин“ на ул,, Христијан Тодоровски Карпош,, бр 35 (патот што води од пазарот кон болницата ) со времетраење од 7:30 -15 часот, информираа од фармацевтската компанија.

„Ве известуваме како резултат на новите мерки и препораки донесени од страна на Владата на РСМ кои се во насока на спречување и заштита од актуелниот Корона вирус во сабота и недела во Куманово ќе работи Зегин аптеката од 7:30 до 15 часот – се наведува во соопштението.

- Advertisements -

Поврзани новости