Во прекин регионалниот пат Струмица-Валандово поради сообраќајка

by Fokus

Поради случена сообраќајна незгода регионалниот пат Струмица -Вландово после Македонска куќа од моментов е целосно во прекин, соопшти АМСМ.

Поврзани новости