Во манастир пронајден исчезнатиот синдикалец

by fokus

Во манастир во околината на Скопје е пронаден исчезнатиот Оливер Стојановски, кој е член на Синдикатот на одбраната, а кој пред неколку дена беше пријавен за исчезнат. Стојановски бил пронајден во лоша здравствена состојба и однесен во полициската станица во Драчево.

Причините за неговото исчезнување сеуште се непознати. Стојановски пред еден месец направи сообрајќајка со службено возило на министерството за одбрана.

Поврзани новости