Во Кампот на Слободата вечерва дискусија за образованието

by Фокус

Во Кампот на слободата пред Владата, вечерва во 18.30 часот ќе се одржи дискусија на тема: Дали е возможно квалитетно образование преку лоши законски решенија?

Во дискусијата ќе учествуваат Петар Атанасов, претседател на комисијата за образование на СДСМ, Владо Димовски, наставник во основно образование, Енвер Ајдини, професор во средно образование, Ангела Најдоска, средношколка, Александар Милески, средношколец.

Поврзани новости