Во 13.30 седница на Главниот штаб за управување со кризи

by fokus
Stojance

За денеска во 13:30 часот е најавена седница на Главниот штаб за управување со кризи при ЦУК.

Седницата, како што информираат од Центарот за управување со кризи, ќе се одржи преку видеоконференциска врска.

Главниот штаб за управување со кризи при ЦУК е оперативно стручно тело што раководи со активностите за превенција и справување со кризни ситуации.

Поврзани новости